More


  PS Iustin, în mijlocul credincioşilor sătmăreni

  =

  Iustin-1

  Luni, 17 aprilie 2017, în a doua zi de Paşte, PreaSfinţitul Părinte IUSTIN, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului, va poposi în mijlocul credincioşilor sătmăreni la biserica „Sf. Arhangheli Mihail şi Gavril şi Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” de lângă Poliţia de Frontieră.

  Cu această ocazie, PreaSfinţia Sa va săvârşi Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie în fruntea unui sobor de preoţi, printre care vor fi PreaCucernicia sa Pr. Ioan Socolan, Protoiereu al Sătmarului, PreaCuvioşia sa Arhimandrit Timotei Bel, Stareţul Mănăstirii Scărişoara Nouă şi Exarh al mănăstirilor din Episcopia Ortodoxă Română a Maramureşului şi Sătmarului, şi a unui sobor de preoţi de la bisericile din municipiul Satu Mare.

  Primirea PreaSfinţitului se va face la ora 9,30 iar Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie va începe la ora 10,00. În cadrul slujbei, PreaSfinţitul IUSTIN va hirotoni întru diacon pe tânărul teolog Pop Radu Ioan, profesor de religie în municipiul Satu Mare, care va sluji ca diacon onorific la această biserică.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img