More  Rapper-ul 50 Cent i-a tras un PUMN unei fane în timpul unui concert

  50-cent-a-lovit-o-femeie

  Rapper-ul 50 Cent a lovit o femeie care a încercat să îl tragă de pe scenă în timpul unui concert, informează mai multe publicaţii străine.

  Momentul şocant a fost surprins de camerele de filmare, iar acum videoclipul cu artistul lovind o femeie a devenit viral. 50 Cent susţinea un concert alături de grupul muzical The Lox în Maryland, Statele Unite, când s-a apropiat de mulţime, dar una dintre fanele din primul rând a vrut să îl tragă spre ea şi l-a apucat de mână. În imagini, se vede cum cântăreţul se dezechilibrează, însă, în loc să se sprijine, acesta îşi ia avânt şi o loveşte pe femeie direct în piept, pentru a se elibera din strânsoare.

  După lovitură, 50 Cent urcă pe scenă şi o invită pe femeie alături de el. Aceasta acceptă, iar apoi începe să danseze alături de artist. Nu este prima oară când cântăreţul este enervat de fanii prea înfocaţi. În 2005, a fost condamnat pentru agresiune, după ce a sărit într-o mulţime de fani şi a început să atace câţiva oameni după ce o persoană a aruncat cu o sticlă de apă în el.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE