More  Serviciu de programare on-line şi la Paşapoarte

  pasapoarte

  Instituția Prefectului-Județul Satu Mare a implementat un serviciu de programare online şi la serviciul public comunitar de eliberare a paşapoartelor, funcţional începând cu data de 04.04.2017. Aceasta, după experienţa pozitivă privind programarea on-line la serviciile comunitare de permise şi înmatriculări, care funcţionează de aproape o lună. Considerentul este acela că s-a eliminat disconfortul produs cetăţenilor privind timpii mari de aşteptare la ghişeu pentru depunerea actelor.

  Accesul la serviciul de programare on-line se face de pe orice calculator, tabletă sau telefon cu internet, aplicaţia fiind optimizată pentru afişare pe orice dispozitiv, accesând site-ul www.prefecturasatumare.ro şi apoi butonul de programare online, cu direcționare automată spre secţiunea de completare a datelor.

  Persoanele care din diferite motive nu se pot programa on-line vor avea acces la ghişeele serviciului de paşapoarte, fără programare, zilnic între orele 10,00-11,00 sau atunci când există intervale libere în listele cu programări, liste care vor fi afişate la cele două ghişee de preluare a documentelor şi imaginilor.

  Eliberarea paşapoartelor, alături de obţinerea informaţiilor legate de acestea, se face la ghişeul dedicat, fără a fi nevoie de programare, conform următorului program:
  Luni, marţi, joi şi vineri – orele 08,30 – 16,30
  Miercuri – orele 08,30 – 18,30

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE