More


  Zilele Orașului Satu Mare 2017, primele informații

  =

  zilele

  Zilele Orașului Satu Mare sunt așteptate an de an cu sufletul la gură nu numai de către locuitorii municipiului Satu Mare, ci și de cetățenii întregului județ. Anul acesta ele se vor desfășura în week-end-ul 26-28 mai. Prețioasa informație a ajuns disponibilă publicului larg în urma unei postări-fulger de pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Municipiului Satu Mare.

  Organizare mai bună – deocamdată ca promisiune
  “Zilele Orașului este cel mai mare eveniment din viața comunității noastre, având o tradiție de peste 20 de ani. În 2017 dorim să ridicăm nivelul calitativ al evenimentului, atât pe plan artistic, cât și muzical. Vrem să redăm spiritul sărbătorii din primii ani, când Ziua Orașului Satu Mare eclipsa evenimente similare din întreaga Românie. Lucrăm intens ca Ziua Orașului Satu Mare să fie o adevărată sărbătoare. Sărbătoarea sătmărenilor.” Ștacheta pentru organizarea cât mai calitativă a Zilelor Orașului, ediția 2017, a fost așadar ridicată foarte sus prin acest mesaj extrem de promițător al Primăriei Municipiului Satu Mare. Pe pagina evenimentului special creată mai apărea următorul mesaj: “Scopul nostru este ca fiecare sătmărean să-și găsească preferințele muzicale și de divertisment.” – declarație îmbucurătoare, care oferă prospectele realizării unui line-up de artiști care să mulțumească cât mai multe gusturi muzical-artistice ale cetățenilor și în același timp să se ridice la exigențele atât majorității, cât și a minorităților etnice.

  Unde pot fi găsite actualizări în perioada următoare
  Deși deocamdată programul artistic rămâne secret, Primăria le recomandă locuitorilor din municipiul Satu Mare să fie atenți la actualizările care vor apărea curând atât pe pagina oficială de Facebook, cât și pe cea a evenimentului în sine: “Pe pagina de facebook a Primăriei şi aici (pe event) vă vom furniza informaţii importante despre eveniment, vă rugăm să urmăriţi pagina şi să invitaţi prietenii la eveniment!”.

  Este, astfel, foarte adevărat că o bună promovare în mediul online utilizând mai ales platformele rețelelor de socializare poate face ca succesul unui eveniment major ca Zilele Orașului Satu Mare să fie amplificat. Tocmai de aceea, cetățenii primesc acum invitația cordială de a deveni și mai uniți decât de obicei, acum, când orașul se pregătește de sărbătoare.

  Sunt, așadar, invitați toți sătmărenii să stea conectați la sursele de încredere de pe Internet pentru a fi la curent cu cele mai noi și proaspete detalii despre Zilele Orașului Satu Mare, ediția 2017 – cât mai curând.

  Rareş Jucan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img