More


  Concurs cu dedicație la IPJ Satu Mare pentru Ana Petric?

  - Advertisement -

  ana petric

  În data de 27.06.2017 are loc concursul organizat în vederea ocupării unui post vacant de șef serviciu, la Serviciul cazier judiciar statistică și evidențe operative al IPJ Satu Mare, concurs la care sunt înscrise două persoane conform site-ului instituției.

  Una dintre aceste persoane este subcomisarul de poliție Ana Petric. Mai mulți angajați se întreabă ce merite deosebite are această persoană în condițiile în care sunt foarte mulți ofițeri cu școală la zi și nu îi bagă nimeni în seamă pentru a fi promovați. Nu cu mult timp în urmă, Ana Petric a fost promovată la excepțional pentru merite numai de ea știute și probabil că unchiul Săndel și alți câțiva șefi nu ar fi străini de această promovare.

  Sperăm ca actualul șef al IPJ Satu Mare să nu fie sensibilizat de deputatul, care în scurt timp va fi independent, Octavian Petric sau de consoarta acestuia și nici de articolele cu tentă de curtoazie apărute pe un site finanțat de Octavian Petric unde autorul articolului ‘’îi curăță hainele de scame’’ vrând să îl impresioneze. Nu de alta, dar ar fi păcat ca un om cu coloană vertebrală, cum este cunoscut actualul șef al IPJ Satu Mare, să își lege numele de o astfel de promovare dubioasă și cu dedicație.

  Mai mult, deputatul Octavian Petric se laudă că în comisia de examinare au fost numite cadre din M.A.I. care sunt instruite cum să analizeze și să evalueze examenul de promovare al soției deputatului Octavian Petric, Ana Petric. Sunt mulți care zic că acest examen este un pas spre șefia IPJ Satu Mare pentru Ana Petric, post pe care deputatul, care se vedea și el ministru, îl râvnește de ceva timp pentru consoarta sa.

  Angajații IPJ Satu Mare și presa sătmăreană așteaptă cu interes să vadă ce se va întâmpla, cum se va desfășura și care va fi deznodământul concursului!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare