Curs festiv la Academia Comercială Satu MareSTIRI 12.Still001

În aula Academiei Comerciale din Satu Mare a avut loc vineri, 23 iunie, festivitatea de absolvire, la care au participat absolvenții specializărilor: Fiananțe Bănci, Management, Contabilitate și Informatică de gestiune. La festivitate, alături de absolvenți, au participat reprezentanții Academiei Comerciale din Satu Mare, prof.univ. dr. MARIN ANDREICA, conf.univ.dr.ROMULUS ANDREICA, cadre didactice universitare de la Academia de Studii Economice din București, cadre didactice de la Chișinău, profesori, doctoranzi, părinți, rudenii și prieteni. Invitatul de onoare al Academiei Comerciale a fost prof.univ.dr. DUMITRU CONSTANTIN DULCAN, autor al unor lucrări de referință pentru cercetarea științifică românească.

STIRI 12.Still002

Cuvântul de deschidere a fost rostit de prof.univ.dr. MARIN ANDREICA, care a prezentat pe larg invitatii. Despre acest eveniment important din viața absolvenților, au vorbit cadrele didactice prezente, care le-au sugerat să studieze în continuare pentru a ajunge la performanță în viitoarea lor profesie: prof.univ.dr. DUMITRU CONSTANTIN DULCAN, prof.univ.dr. FLORINA BRAN, conf.univ.dr. ROMULUS ANDREICA.

După alocuțiunile rostite de cadrele didactice, prof.univ.dr. MARIN ANDREICA i-a înmânat medalia șefei de promoție DANIELA POPA. În final, absolvenții au primit certificatele de absolvire, dar și cuvintele de felicitare din partea cadrelor didactice, iar mai apoi a părinților,rudeniilor și prietenilor. Prof. univ. dr. MARIN ANDREICA a încheitat festivitatea de absolvire cu ultimul sunet de clopoțel…
Dumitru Timerman

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts