More

    Expoziție de tehnică militară la Medieșu Aurit

    Proiectul GÇ£Cariere +«n slujba cet-â+úeanuluiGÇ¥, desf-â+Öurat la Medie+ƒu-Aurit (2)

    Un eveniment deosebit s-a desfășurat, în acest week-end la Medieșu Aurit. Copiii și tinerii sătmăreni au avut posibilitatea de a testa armele Ministerului Apărării Naționale (MApN) și ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI) în cadrul evenimentului ”Cariere în slujba cetățeanului”, organizat în acest weekend în curtea castelului Lonyai din Medieșu Aurit.

    Tehnică militară
    La evenimentul organizat de către redacţia de presă independentă „Suntem România”, Asociaţia Părinţilor „Medieşu Aurit” şi Primăria comunei Medieşu-Aurit au fost prezente echipe ale Jandarmeriei, Poliţiei de Frontieră şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare, iar din partea MApN cei de la Garnizoana Satu Mare.

    Proiectul GÇ£Cariere +«n slujba cet-â+úeanuluiGÇ¥, desf-â+Öurat la Medie+ƒu-Aurit

    Oferta educațională a celor două ministere a fost prezentată sătmăreilor în aceste două zile, prin organizarea de expoziții de tehnică militară și armament, ateliere interactive și proiecții de filme. Copiii și tinerii au avut ocazia să încerce mitralierele, aruncătoarele de grenade, dar și tehnica militară din dotarea pompierilor, jandarmilor și cea a marinei din Constanța.

    Oferta ministerelor Apărării și de Interne
    Scopul evenimentului este acela de a promova oferta educaţională a Ministerului Apărării Naţionale (MApN) şi a Ministerului Afacerilor Interne (MAI). În cele două zile sunt programate expoziții de tehnică militară și armament, ateliere interactive și proiecții de filme.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE