More


  Interes personal şi trădare?

  - Advertisement -

  petric

  Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu a fost votată miercuri în plenul reunit al Parlamentului. Aceasta a fost votată cu 241 de voturi pentru şi 10 împotrivă. Din lotul de 10 avem informaţii că a făcut parte şi deputatul de Satu Mare, Octavian Petric.

  În timpul votului, parlamentarii care au votat moţiunea de cenzură au făcut-o cu bilele la vedere, însă deputatul Octavian Petric şi-a băgat mâinile în urnă până la coate pentru a nu fi depistat cum votează. Din surse sigure, spre ghinionul lui, a fost filmat înainte să-şi bage mâinile în urnă, în filmuleţ văzându-se felul în care a votat.

  Din surse demne de încredere am aflat că deputatul Octavian Petric a încercat să negocieze un post de ministru al IMM-urilor iar fostul prim-ministru Grindeanu i-ar fi promis acest post dacă trădează şi votează împotriva moţiunii, după cum, se pare că, a şi făcut. Petric i-ar fi cerut acelaşi post pentru a vota moţiunea şi preşedintelui Liviu Dragnea. Preşedintele PSD s-a amuzat de propunerea tupeistă şi exagerată a deputatului de Satu Mare.

  Deşi PSD Satu Mare prin preşedintele Aurelia Fedorca a trimis încă de sâmbătă mesajul de susţine a moţiunii, pe care îl redăm : “ PSD rămâne unit și consecvent îndeplinirii programului de guvernare votat în decembrie anul trecut de milioane de cetățeni.

  Condamnăm ferm tentativa de preluare ilegitimă a guvernării în numele Partidului Social Democrat de către Sorin Grindeanu și Victor Ponta, care însă nu mai sunt membri ai acestei formațiuni.

  Considerăm că acțiunile din ultima perioadă ale celor doi foști membri PSD demonstrează că a existat un plan premeditat de subminare a activității guvernamentale, prin constituirea unui guvern fantomă, în scopul preluării personale a puterii. De asemenea, aceste demersuri disperate dovedesc tuturor românilor justețea deciziei luate de PSD, prin forurile sale statutare de conducere”, a apărut în spaţiul public şi în presa online că nu toți membrii PSD Satu Mare ar fi de acord cu aceasta.

  Din sursele noastre a fost un grup de “trădători şi traseişti” care se pregăteau împreună cu deputatul Petric să desfacă şampania, dar din păcate pentru ei şampania au băut-o alţii.

  Dacă am da timpul înapoi, ne-am aminti că, în interes personal, în anul 2016, la alegerile locale Octavian Petric a sacrificat Organizaţia Judeţeană PSD Satu Mare, dorindu-şi a fi preşedinte şi nu a făcut niciun fel de negocieri cu UDMR-ul, lăsând astfel PSD Satu Mare fără niciun post în coducerea municipiului şi a judeţului. Apoi, în acelaşi an, la Alegerile Parlamentare, deşi s-a clasat pe locul 3 în urma voturilor din interiorul partidului pentru candidatura la Camera Deputaţilor, prin metode murdare şi şantaj, l-a determinat pe Forţiu Marcel să se retragă de pe locul 2, loc de altfel eligibil, pentru a rămâne Petric eternul candidat la Camera Deputaţilor.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img