More


  Jandarm înjunghiat în Oaș la Danțul Bixădenilor

  - Advertisement -

  Jandarm injunghiat

  Un jandarm a fost înjunghiat în mână în urma unui scandal izbucnit la un eveniment organizat într-o comună din Oaș.

  În cursul serii de joi, 29 iunie, în jurul orelor 19,00, în localitatea Bixad, în cadrul evenimentului „Danţul bixădenilor la ciuperca din Borcut”, a izbucnit un conflict între mai multe persoane de sex masculin pe fondul consumului de alcool.

  Patrula de jandarmi aflată la faţa locului a intervenit pentru aplanarea conflictului, încercând să extragă din grup un bărbat recalcitrant, moment în care bărbatul a scos un cuţit cu lama de 12 cm, cu care l-a împuns în zona antebraţului drept pe jandarm, provocându-i o rană de aproximativ 4 cm lungime şi 3 cm adâncime.

  În foarte scurt timp, la faţa locului au apărut celelalte efective aflate în misiune, respectiv patrula de poliţie şi patrula de jandarmi, care au aplanat conflictul şi l-au reţinut pe agresor.

  Jandarmul rănit a fost transportat la Spitalul Orăşenesc din Negreşti, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol.

  Cazul a fost preluat de lucrătorii Secţiei Rurale de Poliţie nr. 9 Negreşti Oaş, care continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, bărbatul de 66 de ani din Bixad fiind susceptibil de comiterea infracţiunilor de ultraj şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

  Evenimentul a fost umbrit de un al doilea scandal, în cadrul căruia mai mulţi petrecăreţi s-au luat la bătaie, acesta fiind aplanat de patrula de jandarmi aflată la faţa locului, iar scandalagiii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 400 de lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img