More


  Proiectul ANTIGRINDINĂ, dezbătut în ședința de azi a CJ

  - Advertisement -

  antigrindina

  Furtuna de vineri a adus cu sine și căderi de grindină în anumite zone ale județului. Cea mai afectată din acest punct de vedere a fost Țara Oașului, iar, din câte se pare, gheața căzută a produs și pagube.
  Unul dintre cei păgubiți de grindină este și vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Rus. ”Aștept să se termine furtuna să fac evaluarile, dar mă gândesc cu groază la pagubele produse cetățenilor, fermierilor, culturilor!”, a postat Rus pe contul său de Facebook.
  Vicepreședintele CJ mai spune că proiectul ”ANTIGRINDINĂ-Silver” se va afla pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean de luni. ”Totodată, mă bucur că noi, la Consiliul Județean, am promovat deja proiectul “ANTIGRINDINĂ-Silver”, dimensionat să acopere suprafața județului. Luni, 26.06.17, în ședința ordinară, proiectul va fi pe ordinea de zi, procedural pt. etapa următoare, înainte de depunerea cererii pe fonduri UE. Deoarece pe fonduri naționale ideea este doar în stadiu incipient!”, mai spune Ioan Rus.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img