More


  Razie de proporții a polițiștilor în trafic la sfârșit de săptămână

  - Advertisement -

  razie politie satu mare2

  Razie de proporții a polițiștilor sătmăreni în trafic la acest sfârșit de săptămână, în urma căreia au fost constatate 177 de abateri la nivelul județului Satu Mare. Aproape 25 de permise au fost suspendate.

  Peste 60 de abateri de la respectarea regimului circulaţiei pe drumurile publice au fost constatate de polițiștii rutieri în dimineaţa zilei de 23.06.2017, în cadrul unei acțiuni punctuale desfăşurate pe DN 19 pe raza comunei Pişcolt, cu participarea poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier, Biroului Rutier Satu Mare şi Biroului Rutier Carei. Acțiunea a avut ca scop creșterea gradului de siguranță rutieră, prin depistarea participanților la traficul rutier care nu respectă regulile de circulație pe drumurile publice.

  În acest context au fost ridicate în vederea suspendării 11 permise de conducere, din care 5 pentru consum de alcool la volan, 4 pentru depăşirea limitei legale de viteză şi 2 pentru efectuarea de manevre de depăşire neregulamentară.

  Activităţile preventiv-reactive au continuat sâmbătă şi duminică pe principalele artere rutiere ale județului, pentru combaterea cauzelor generatoare de evenimente rutiere. Polițiștii rutieri au urmărit conștientizarea conducătorilor auto cu privire la pericolele la care se expun prin nerespectarea regimului legal de viteză precum și necesitatea adoptării unui comportament preventiv de către toți participanții la traficul rutier.

  În total, în cele cele două zile, polițiștii din teren au constatat 113 abateri de la regimul rutier, aplicând sancțiuni contravenționale, în valoare de 25970 lei. De asemenea au mai fost reținute 13 permise de conducere pentru abateri ca nerespectarea regimului legal de viteză, nerespectarea culorii roşii a semaforului sau neacordare prioritate vehicule.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img