More


  Spitalul Județean are un nou manager

  - Advertisement -

  marc

  Adrian Marc redevine manager la Spitalul Judeţean Satu Mare. Consiliul Judetean Satu Mare a luat act de demisia managerului Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare, Camilio Victor Coste, si astfel interimatul managerial din fruntea spitalului va fi asigurat de Marc Ioan Adrian.

  Astfel, începând cu data de 29.06.2017, Marc Ioan Adrian se numește în funcția de manager interimar la Spitalul Județean de Urgențã Satu Mare pânã la ocuparea postului prin concurs. Avand in vedere faptul că Marc Ioan Adrian a fost la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare in perioada 2010-2014, conducerea Consiliului Judetean Satu Mare a decis ca fiind oportuna numirea acestuia ca si manager al Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare.

  Înainte de luarea acestei decizii conducerea Consiliului Județean Satu Mare a purtat lungi discuții cu reprezentanții cadrelor medicale din instituție.

  Consiliul Județean Satu Mare împreunã cu Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgenţã Satu Mare va pregãti, în cea mai scurtã perioadã, procedura lansãrii concursului pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgențã Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare