More


  Tânără înșelată de o vrăjitoare la Satu Mare

  - Advertisement -

  vrajitoare

  O tânără sătmăreancă a fost înșelată de o vrăjitoare chiar în plină stradă. A rămas fără telefon mobil, dar și fără 500 de lei. Polițiștii o caută și acum pe escroacă.

  Dată fiind situaţia de apariţie în ultima perioadă a noi cazuri de victime ale înşelăciunilor produse prin metoda „ghicitul”, poliţiştii atrag atenţia asupra riscului de victimizare prin această metodă. Pentru conştientizarea acestei metode, exemplificăm un caz recent, produs pe Bulevardul Independenţei din municipiul Satu Mare:
  O tânără de 18 ani, din comuna Culciu, a reclamat în ziua de 21.06 a.c., în jurul orei 17.00, faptul că a fost victima unei înşelăciuni.

  Aceasta a relatat poliţiştilor că o femeie necunoscută a abordat-o în timp ce se afla pe Bulevardul Independenţei din Satu Mare şi s-a oferit să-i ghicească viitorul. Ca mod de operare, în astfel de situaţii, escrocii solicită sume de bani sau bijuterii, după care dispar cu bunurile. În acest caz, victima a rămas fără un telefon mobil şi suma de 500 de lei.

  Pentru reducerea riscului de a deveni victimele unor astfel de înşelăciuni, Poliția recomandă ca cetățenii să spună NU oricăror practici de ghicire a viitorului şi să nu pună de bunăvoie la dispoziţia unor persoane necunoscute bunurile de valoare. Să adopte măsuri minime de autoprotecţie şi precauţie faţă de persoanele străine care îi abordează. ”Dacă aţi fost victima infracţiunii de înşelăciune, apelaţi numărul de urgenţă 112, imediat după constatarea situaţiei în care vă aflaţi şi furnizaţi poliţiştilor toate datele care ar putea conduce la identificarea escrocilor şi recuperarea pagubei suferite!”, se arată în comunicatul IPJ Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare