More


  Accident cu patru morți lângă Livada

  - Advertisement -

  accident

  O mașină din județul Bistrița-Năsăud și o alta din Ungaria s-au ciocnit frontal ieri după-amiază la ieșirea din Livada spre Negrești-Oaș, aproape de Hanul lui Pintea.

  I.S.U. ,,SOMEȘ” Satu Mare a fost anunţat în jurul orei 13,19 despre producerea unui accident rutier cu cinci victime, pe raza localităţii Livada.

  Gravitatea evenimentului a impus activarea Planului Roşu de Intervenţie, punându-se în aplicare etapa I a acestuia, la ordinul inspectorului şef al ISU Satu Mare.

  La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, patru ambulanţe tip S.M.U.R.D., care au intervenit în colaborare cu alte trei ambulanţe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (S.A.J.) Satu Mare.

  Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii a două autoturisme, au rezultat cinci victime dintre care trei persoane încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinii. Victimele încarcerate au fost extrase din autoturism, însă prezentau leziuni incompatibile cu viaţa, personalul medical fiind nevoit să le declare decedate.

  Din nefericire, un copil în vârstă de aproximativ cinci ani, care se afla în stop cardio-respirator la momentul sosirii pompierilor, în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, nu a supravieţuit.

  Pompierii, paramedicii şi personalul medical au intervenit şi pentru acordarea primului ajutor medical celeilalte victime, aceasta, ulterior, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor ce au dus la producerea tragediei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img