More


  Au furat berbecii de la o stână. Acum au dosar penal

  =

  berbeci

  Două persoane bănuite de furtul  unor  animale, au fost identificate  în cursul zilei de ieri de către polițiștii Secției Rurale Negreşti Oaş. cei doi au furat niște berbeci de la o stână. 

  La data de 18.07.2017,  în jurul orei 16:00,  Secţia de Poliţie Rurală Negreşti Oaş, a fost sesizată  de către  un bărbat de 57 ani,  din  Vama, cu privire la un furt de animale.

  În fapt, în perioada 16 – 18.07.a.c.,  autori  necunoscuţi i-ar fi  furat persoanei vătămate șase berbeci de la ferma de animale pe care o deţine în  Vama.

  Investigaţiile şi cercetările efectuate de poliţişti au dus la identificarea unui tânăr de 24 de ani, din Valea Vinului şi a unui bărbat de 40 de ani, din localitatea Bereşti,  judeţul Galati,  bănuiţi  de comiterea furtului.

  O parte din prejudiciul creat de aceștia a fost recuperat și restituit părții vătămate, cercetările urmând să continue cu cei în cauză în stare de libertate pentru stabilirea întregii lor activități infracționale, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img