More


  Bărbatul găsit spânzurat la ieșirea din Alba Iulia este fotograful sătmărean Cristian Matos

  - Advertisement -

  14610983_1202567023142734_6207387845048830313_n

  Bărbatul care s-a spânzurat luni pe podul de la Partoș este un jurnalist din Satul Mare, potrivit unor surse judiciare. Cristian Matos de aproximativ 40 de ani  le-ar fi spus apropiaților că merge să facă o excursie în Munții Apuseni. Nu se cunosc motivele pentru care acesta a decis să își pună capăt zilelor.

  Cristian a lucrat mulți ani în mass media județeană și regională, respectiv în promovare turistică sau consiliere politică. În peisajul sătmărean a ieșit în evidență după ce s-a certat la cuțite cu personaje importante din viața politică. Acesta a fost consilier de imagine a deputatului PNL, Romeo Nicoară.

  Ultima postare pe facebook a fostului jurnalist a fost legată de o problemă privind iubita sa.

  „Pentru toți cei care aseară au râs de ce i-au făcut iubitei mele..vă garantez că o să prefera-ți să răspunde-ți în fața justiției și nu a mea…Hristoși să fiți nu o să scăpați…nici în mormânt….va scot cu dinții !!!!” a scris acesta pe facebook.

  La această postare a primit și un răspuns care dă de înțeles că jurnalistul ar fi avut mai multe probleme:
  „ Înainte să fii tu justițiar, mai bine ți-ai plăti datoriile, ți-ai rezolva dosarul penal din Anglia și dacă ți-ai mai băga niște sânge în tot alcoolul ăla și după ce faci toate astea, să îți dai seama că nu ai nici un drept să fii tu „corectul” sau poate așa dă bine pe sticlă”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img