More


  Drogat prins de polițiștii locali pe Horea. Este al doilea în două săptămâni

  - Advertisement -

  horea6-satumare

  Polițiștii locali sătmăreni au mai prins încă un drogat în zona străzii Horea, fiind al doilea în ultimele două săptămâni.

  ”Astfel, poliţiştii locali au depistat marți, 18 iulie, pe strada Horea un bărbat în vârstă de 23 de ani care consuma substanțe halucinogene. Echipajul Poliției Locale l-a surprins pe tânăr în momentul în care acesta își prepara o țigară folosind substanțe etnobotanice. Asupra lui a fost găsit un pliculeț de etnobotanice. Tânărul a fost predat lucrătorilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate pentru continuarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Satu Mare.

  Reamintim faptul că în data de 8 iulie, în aceeași zonă, polițuiștii locali sătmăreni au mai depistat un drogat care, în momentul în care a fost legitimat a devenit agresiv și a sărit la bătaie.

  Demn de remarcat este și faptul că polițiștii sătmăreni au reținut, în data de 11 iulie, trei femei care vindeau droguri aceeași zonă. Astfel, au fost prinse în flagrant vineri trei femei, în vârstă de 19, 33 şi 45 de ani, toate din Satu Mare în timp ce comercializau substanțe psiho-active (denumite generic etnobotanice).

  La controlul efectuat, asupra acestora au fost găsite 38 de plicuri având în conţinut astfel de substanțe. Atât persoanele în cauză cât şi produsele ridicate de la acestea au fost predate Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, urmând ca în funcţie de rezultatul analizelor de laborator să se dispună măsurile legale.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img