Finanțare de 5000€ pentru o idee de afacere. Termenul-limită, prelungit până pe 30 iulie

Finanțare de 5000 de euro pentru o idee de afacare. Termenul limită, prelungit până pe 30 iulie

Tinerii din județul Satu Mare care își planifică deschiderea propriei afaceri, indiferent de domeniul la care s-au gândit, au acum parte de o șansă unică. Un antreprenor de succes din municipiul Satu Mare oferă 5000 de euro finanțare pentru idei de afaceri propuse de tineri sătmăreni cu vârsta de maxim 25 de ani.

Ce pași concreți trebuie urmați
Mircea Spătar, un om de afaceri sătmărean de succes, director al unei agenții de turism, a explicat, pentru GNV, care ar fi primii pași pe care ar trebui să îi facă un tânăr care dorește să își deschidă o afacere, chiar dacă nu beneficiază de fonduri deocamdată – acum și aici.

După ce s-a hotărât asupra ideii în care crede cel mai mult, tânărul care dorește să concureze pentru obținerea acestei finanțări trebuie să își facă un plan de afacere care să prezinte o imagine cât mai detaliată a afacerii pe care și-a propus să o demareze. Plan de afaceri, care poate pe unii tineri cu vise antreprenoriale la început de drum îi sperie puțin, nu trebuie să fie la această fază unul extrem de complex. Un proiect care să prezinte ideea afacerii în detalii rezonabile este suficient. Apoi, după ce acest proiect este pus pe hârtie… sau mai bine spus, într-un document digital, tânărul este așteptat cu varianta printată sau electronică la sediul agenției de turism de pe strada Ștefan cel Mare, din zona Bisericii cu Lanțuri, care e deschisă între 9 și 18 în timpul zilelor lucrătoare.

Este o șansă extraordinară faptul că tinerii cu idei de afaceri din Satu Mare au acum oportunitatea să primească 5000 de euro finanțare la început de drum. Această inițiativă aparține, cum a fost menționat, antreprenorului Mircea Spătar, care își dorește să contribuie astfel la dezvoltarea potențialului antreprenorial din Satu Mare.

Mesajul omului de afaceri
„Dorim să încurajăm tinerii care au inițiativă, dar nu au sursă de finanțare, să vină să își prezinte ideea, proiectul , iar după termenul limită de depunere, care este 30 iulie 2017, afacerea care pare a fi cea mai interesantă și cu cele mai mari șanse de a fi viabilă pe termen lung, va primi finanțarea nerambursabilă.”, a spus antreprenorul Mircea Spătar.

Sunt așteptate așadar, la sediul agenției de turism de pe strada Ștefan cel Mare, din zona Bisericii cu Lanțuri, proiectele tuturor minților creative ale tineretului sătmărean. Tineri sătmăreni, nu ratați această șansă!

Rareș Jucan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ALERTĂ! Mai avem un CAZ de CORONAVIRUS în județ. Încă un bărbat, depistat POZITIV

Județul Satu Mare se confruntă cu un nou caz de coronavirus. Dacă până acum am avut de a face cu un caz din Iași...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...