FOTO. Pompierii sătmăreni, printre cei mai buni din țară. Calificați la faza naționalăpompieri6

Pompierii sătmăreni și-au dovedit măiestria și s-au calificat la faza națională a unei competiții interne, dovedind că sunt cei mai buni din țară.

În perioada 12-14 iulie a.c., s-a desfășurat faza interjudeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă. Organizată anul acesta în municipiul Arad, competiția a reunit echipele care s-au clasat pe locul I la fazele judeţene ale concursului din: Arad, Bihor, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Sălaj şi Timiş.

Judeţul nostru a fost reprezentat de către Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Valea Vinului, respectiv de către Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al S.C. UNIO S.A.

Echipele participante s-au întrecut în mai multe probe: Pista cu obstacole pe 100 de metri; Ştafeta 4 x 100 de metri şi Dispozitivul de intervenţie, concursul fiind unul extrem de disputat.

În urma desfăşurării probelor de concurs, S.V.S.U. Valea Vinului s-a clasat pe locul V, iar S.P.S.U. al S.C. UNIO S.A. a obținut locul I în clasamentul general la nivelul serviciilor private pentru situaţii de urgenţă, acesta calificându-se la faza naţională, care va avea loc la începutul lunii august în municipiul Sibiu. Tot pe podium, a urcat și Gavrău Claudiu, membru al lotului S.P.S.U. – S.C. UNIO S.A., care s-a clasat pe locu al III-lea în clasamentrul individual al probei Pista cu obstacole pe 100 de metri.

Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare felicită echipele participante pentru pregătirea, efortul şi implicarea de care au dat dovadă. Merită toate aprecierile din partea sătmărenilor.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts