More


  FOTO. Relaxare și distracție la Aquastar. Week-end torid la Satu Mare

  - Advertisement -

  aquapark aquastar satu mare5

  Pentru week-end-ul acesta este prognozată caniculă în municipiul Satu Mare, iar acest lucru înseamnă oportunitate pentru răcorire și relaxare. Parcul acvativ AquaStar, spre exemplu, își așteaptă cu porțile deschise vizitatorii.

  Toboganele – atracția principală din meniul cu distracții

  Temperaturile ridicate din acest week-end fac din AquaStar Satu Mare destinația ideală pentru o oază de răcoare și destindere. La AquaStar, sătmărenii și cei veniți aici din alte locuri ale țării sau chiar din străinătate, au ocazia să se relaxeze, răcorească și să se distreze. În acest sens, toboganele sunt principala atracție, mai ales pentru cei mai aventuroși.

  Servicii de calitate

  Serviciile de la AquaStar sunt de cea mai bună calitate, astfel că oamenii pot încerca o mare varietate de activități, de la saună, la masaj și altele. Spațiile exterioare sunt amenajate în așa fel încât să corespundă gusturilor cât mai multor oameni, atfel încât există suprafețe cu iarbă, dar și nisip. Terasele îi așteaptă pe turiști cu meniuri atractive, într-o atmosferă de vară, sub răcoarea umbrelelor amplasate.

  AquaStar oferă multe oportunități de recreere, printre ele fiind și evenimentele artistice săptămânale care au loc sâmbăta, în condițiile în care vremea este prietenoasă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare