More


  FOTOPLANURI. Un nou mall va fi costruit la Satu Mare. Aproape 12 mii de metri pătrați

  =

  oasis1

  În scurt, la Satu Mare va începe construcția unui nou mall la Satu Mare. Este vorba despre Mall-ului Prima Shops Satu Mare, investiţie ce urmează a fi realizată de Oasis Retail Development pe Drumul Careiului, în spatele magazinului Praktiker.

  Compania care face investiția a depus deja documentația pentru obținerea Planului Urbanistic Zonal la sediul Primăriei Satu Mare. Luni, 24 iulie, începând cu ora 12:00 la sediul Primăriei va avea loc și o dezbatere publică asupra acestui aspect.

  ”Se urmărește realizarea unor investiții urbanistice și arhitecturale prin construirea unor galerii comerciale care să adăpostească spații de închiriat. Pentru a face posibilă aceasta, se dorește elaborarea și aprobarea PUZ-ului”, spune Oasis Retail Development în memoriul tehnic depus Primăria Satu Mare în vederea elaborării PUZ-ului.

  Lucările efective de construire a noului mall sunt preconizate a fi începute în toamna acestui an. Investiția se va întinde pe 11.800 de metri pătrați din care circa 6.000 de metri pătrați centrul comercial propriu-zis, iar restul locuri de parcare. Galeriile comerciale se vor ridica cu un regim de înălțime de maxim P+2.

  Printre chiriașii Prima Shops se numără Altex, C&A, Takko, Pepco, CCC, Flanco.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img