Mc Donald’s, tot mai aproape de Satu Mare. Situația terenurilor, rezolvată

mc donalds

Cei de la Mc onald’s sunt tot mai aproape de a deschide un restaurant la Satu Mare după ce o mare parte din problemele juridice ale terenului unde acesta ar urma să fie construit au fost rezolvate. Restaurantul ar urma s[ fie construit la Burdea.

În data de 20 martie, Mc Donald’s a trimis  o scrisoare de intenție Primăriei Satu Mare în vederea deschiderii unui Mc Drive și a unui Mc Caffe la Burdea. Acestea ar urma să fie construite în locul fostei benzinării OMV.

Însă, între timp, au apărut niște samsari imobiliari care, prin intermediul unor bătrânei de 80 de ani, solicită acel teren. Conducerea Primăriei Satu Mare a avut de luptat și cu acești samsari imobiliari pentru ca investiția celor de Mc Donald’s să se poată materializa. În cadrul unei conferințe de presă susținute în data de 22 martie, primrul Kereskenyi Gabor arăta că, în acest sens, Comisia juridică din cadrul Primăriei Satu Mare va căuta soluții pentru terenul de la Burdea pe care ar urma să construiască cei de la Mc Donald’s.

”Unele procese vor merge mai departe. Vom face demersuri și analize în vederea emiterii de autorizații de construcții pentru această investiție”, spunea primarul la acea dată. 

La ședința din data de 30 martie, Consiliul Local Satu Mare a fost votat în unanimitate proiectul de hotărâre privind revocarea dreptului de folosinţă instituit în favoarea OMV România Mineraloel S.R.L. asupra parcelelor de teren de la Burdea, unde urmează a fi făcută investiția Mc Donald’s.

Asta înseamnă că terenul a fost eliberat de sarcini astfel că cei de la Mc Donald’s pot veni să construiască la Satu Mare.

Mai mult decât atât, potrivit unor surse din cadrul Primăriei Satu Mare, o mare parte din problemele juridice ale terenurilor din acea zonă au fost rezolvate, astfel că Mc Donald’s poate investi la Satu Mare.

Primăria a purtat mai multe negocieri cu cei de la Mc Donald’s în vederea deschiderii unui Mc Drive și a unui Mc Caffe la Burdea, în locul fostei benzinării OMV. Acum negocierile pot intra într-o nouă fază după ce situația juridică a acestor terenuri a fost rezolvată în mare parte.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ATENȚIE! Sălile de PĂCĂNELOR vor fi DESCHISE. Dar vor avea REGULI NOI

Coronavirusul schimbă regulile și în cazinouri și în casele de pariuri sportive. Consilierul guvernamental în domeniu estimează redeschiderea industriei jocurilor de noroc pe 15...

PRECIZĂRI. Ce se întâmplă după 1 IUNIE? Vom mai avea sau nu NEVOIE de DECLARAȚIE

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi, după o ședință la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban și cu mai mulți miniștri ai cabinetului, care...

Căutat de autoritățile italiene, reținut la intrarea în țară

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat reprezentanților IPJ Satu Mare un cetățean român, căutat de...

Autoturism furat din Belgia, descoperit la intrarea în țară

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Petea – judeţul Satu Mare au descoperit și indisponibilizat un autoturism căutat de autoritățile belgiene. Ieri...

FOTO INCREDIBIL. NESIMȚIREA ANULUI. Cum poți parca în acest hal?

Am văzut de-a lungul timpului extrem de multe parcări nesimțite, dar ceea ce se vede în această imagine parcă le întrece pe toate. Această...