More


  Poliția Locală și-a intensificat patrulările pe timp de noapte

  - Advertisement -

  locala

  Polițiștii locali din Satu Mare și-au intensificat patrulările pe timp de noapte pentru a preveni și depista comiterea de infracțiuni. Astfel, în timpul acțiunilor desfășurate în noaptea de 7/8 iulie, o patrulă a Poliției Locale Satu Mare a observat pe str. Brașov două persoane suspecte, care la apariția polițiștilor au abandonat o cutie și o plasă în care aveau bunuri furate. Cei doi bărbați au luat-o apoi la fugă peste dig, pe malul Someșului.

  În bagajele abandonate de hoți erau două rotopercutoare marca Hilti și o autofiletantă Akymiartrop. Bunurile au fost predate Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, pentru continuarea cercetărilor.

  Vă informăm faptul că în această perioadă poliţiştii locali sunt angrenaţi în mai multe acţiuni privind asigurarea ordinii şi siguranței publice, prevenirea şi combaterea încălcării normelor legale privind curăţenia municipiului, sancționarea actelor de comerţ ilicit stradal, de combatere a cerşetoriei, gestionarea situaţiei persoanelor fără adăpost, protecţia mediului înconjurător, a parcării ilegale a autovehiculelor, acțiuni prevăzute în cadrul “Planului pentru Ordine şi Siguranţă Publică” a municipiului Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img