More


  Polițiștii locali prinși dormind în timpul serviciului au fost sancționați

  - Advertisement -

  politisti dormind

  Fostul director al Poliției Locale Satu Mare, Ioan Precup, actualmente director executiv, a declarat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că cei doi au fost sancționați potrivit legii. ”Au primit sancțiunile prevăzute de Legea 188/99, și fiți siguri că nu este vorba despre mustrare sau reducerea salariului. Cei doi au fost retrogradați pe șase, respectiv 4 luni pe o funcție inferioară”, a precizat Ioan Precup.

  Prezent la conferința de presă respectivă, primarul Kereskenyi Gabor a arătat că-și dorește o critică, dar să fie constructivă. ”Au fost unele aspecte în legătură cu activitatea Poliției Locale care au fost semnalate de dumneavoastră (mass-media locală). Niciodată nu ne-am sustras de la o critică constructivă. Ne acceptăm criticile, dar să fie constructive”, a mai spus primarul, care a mai cerut presei să ”nu mai dea” în Poliția Locală.

  Reamintim faptul că un sătmărean a surprins, în noaptea de 3 spre 4 iunie, un echipaj al Poliţiei Locale care dormea în maşina de serviciu. Poliţiştii au tras maşina, o Dacia Locan inscripţionată cu însemnele Poliţiei Locale, având numărul de înmatriculare SM 10 PCM, pe o străduţă, din apropierea B-dului Lucian Blaga, s-au ascuns după nişte boscheţi, şi-au lăsat scaunele pe spate şi au dormit duşi. Asta s-a întâmplat în timp ce trebuiau să patruleze, să ne păzească de hoţi.

  Un sătmărean care a fost să-şi alimenteze autoturismul la staţia din apropiere a observat inscripţiile reflectorizante de pe maşină şi s-a dus să vadă ce se întâmplă. Iniţial, sătmăreanul curios, cu spirit civic, a crezut că poliţiştii au păţit ceva, îi poate ajuta cu ceva, s-a apropiat de maşină şi… surpriză! A văzut că “oamenii legii” erau întinşi şi dormeau bine – mersi în timpul serviciului. Oficial ei erau în misiune de patrulare. Sătmăreanul a făcut câteva fotografii, fără să fie însă deranjat de poliţiştii locali, care dormeau duşi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img