More


  Promovabilitatea profesorilor, un pic mai mare decât cea a elevilor

  =

  titularizare

  Promovabilitatea profesorilor este cu puțin mai mare decât cea obținută de elevi la examenul de Bacalaureat din acest an.

  Astăzi, 18 iulie 2017, s-au afișat rezultatele la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar – sesiunea 2017. Procentul de promovabilitate, la nivel județului Satu Mare, este de 77,04%.

  Din 318 candidați care au susținut proba scrisă, 317 au fost notați. O lucrare a fost anulată în centrul de evaluare. Situația pe tranșe de note, la nivelul județului Satu Mare, se prezintă astfel:
  -72 candidați cu note mai mici decât 5;
  -103 candidați cu note mai mari decât 5 și mai mici decât 7;
  -142 candidați cu note mai mari decât 7.

  Procentul de promovabilitate, la nivel județului Satu Mare, este de 77,04%.

  Candidații nemulțumiți de note pot depune contestații la inspectoratul școlar, astăzi, până la ora 21.00 și miercuri, 19 iulie, în intervalul orar 08.00-15.00.

  Candidații care au obținut nota minim 7 atât la proba scrisă cât și la proba practică/inspecția specială la clasă se pot titulariza în condițiile în care vor fi repartizați pe posturi publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, iar candidații care au obținut nota minim 5 atât la proba scrisă cât și la proba practică/inspecția specială la clasă pot fi repartizați pentru suplinire în anul școlar 2017-2018.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img