Razie a polițiștilor în Piața Someș. Amenzi mari. Se cam termină cu ”Țighi-țighi”

tigari

Poliția Locală a municipiului Satu Mare continuă acțiunile de prevenire a activității infracționale în zona centrală și în zonele aglomerate din jurul piețelor.

Astfel, marți, un echipaj al Poliției Locale în colaborare cu un echipaj al Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare au făcut o nouă verificare a zonei Pieței Someș. În urma verificării a fost depistat D.R în vârstă de 36 de ani, care comercializa țigări de proveniență ucraineană. Asupra lui au fost găsite 15 pachete de țigări de mărci diferite.

În aceași zonă, pe Aleea Tisa, echipajul Poliției Locale l-a mai depistat pe V.A, de 37 de ani, care comercializa țigări de proveniență ucraineană. Asupra lui au fost găsite 11 pachete de țigări de proveniență ucraineană.

Polițiștii locali au dat în aceste două cazuri sancțiuni la Legea 12/1990 privind protecția cetățenilor față de comertul ilicit, persoanele vizate fiind amendate cu 2.000 de lei fiecare.

Efectivele din cadrul Poliției Locale, împreună cu reprezentanţi ai Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare vor organiza și în perioada următoare acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit de tutun, în piețele din municipiul Satu Mare, dar și în zonele mai aglomerate.

1 COMMENT

  1. E un inceput !!Totusi nu inteleg de ce mai functioneaza ''Piata Mare'' care e de fapt un kkt de talcioc intins pe o o suprafata de niciun hectar !!Daca ''bosii'' satmarului n-ar avea aici spatii de inchiriat(obtinute destul de dubios,iar asta ar trebui verificat de catre DNA)demult aceasta hazna ar fi disparut din peisajul satmarean,pentru ca zona colcaie de bisnitari,de contrabandisti si de niste rahati cu motz care-si zic ''proprietari de spatii'' !!Pentru ca aici nu ''legumele si fructele'' au succes,ci altceva !!O adevarata Piata, in niciun caz, nu asa ar trebui sa arate !!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Afacerea Masca!

Nu degeaba se zice că pe vreme de război și pandemie se fac cele mai babane afaceri. Bine, nu le face omul de rând,...

Resetarea presei, extremă urgență

Din clipa în care încrederea publicului în presă intră în declin, nu mai există, practic, șansa unui guvern de a se sprijini pe un...

Dezvoltarea orașului Livada și bunăstarea locuitorilor, obiectivul principal al conducerii orașului

Primele luni ale lui 2020 găsește primăria din Livada cu o activitate prolifică pe mai multe paliere, investițiile fiind complexe și menite să dezvolte...

Adrian Ștef: ”Voi cere ca subprefecții ALDE să-și prezinte demisia!”

Invitat joi seara în cadrul emisiunii Actualitatea sătmăreană de la Nord Vest TV, fostul președinte al Consiliului județean Satu Mare, Adrian Ștef a declarat...

Câinele Athos, spaima contrabandiștilor. O nouă captură

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni specifice desfăşurate în zona de competenţă, 1.000 pachete...