More


  Șansă unică pentru tinerii sătmăreni

  =

  finantare pentru tineri

  Tinerii sătmăreni care au planuri de a-și deschide propria afacere au acum parte de o șansă unică. Un antreprenor de succes din Satu Mare oferă 5000 de euro finanțare pentru idei de afaceri propuse de tinerii cu vârsta de maxim 25 de ani.

  Micea Spătar, un om de afaceri sătmărean de succes, director al unei agenții de turism, a explicat, pentru GNV, care ar fi primii pași pe care ar trebui să îi facă un tânăr care dorește să își deschidă o afacere, chiar dacă nu beneficiază de fonduri deocamdată.

  Este o șansă extraordinară faptul că tinerii cu idei de afaceri din Satu Mare au acum oportunitatea să primească 5000 de euro finanțare la început de drum. Această inițiativă aparține antreprenorului Mircea Spătar, care își dorește să contribuie astfel la dezvoltarea potențialului antreprenorial din Satu Mare.

  „Dorim să încurajăm tinerii care au inițiativă, dar nu au sursă de finanțare, să vină să își prezinte ideea, proiectul , iar după termenul limită de depunere, care este 30 iunie 2017, afacerea care pare a fi cea mai interesantă și cu cele mai mari șanse de a fi viabilă pe termen lung, va primi finanțarea nerambursabilă.”, a spus antreprenorul Mircea Spătar
  Sunt așteptate așadar, la sediul agenției de turism de pe strada Ștefan cel Mare, din zona Bisericii cu Lanțuri, proiectele tuturor minților creative ale tineretului sătmărean. Tineri cu potențial antreprenorial, nu ratați această șansă!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img