More


  Situația pestei porcine în județ

  - Advertisement -

  Situația pestei porcine în județ

  Autoritățile locale și județene fac eforturi susținute ca situația privind extinderea pestei porcine africane pe teritoriul municipiului și județului Satu Mare, să fie ținută sub maxim control, astfel ca să nu fie semnalate cazuri. Cum este situația în prezent, aflați în continuarea acestui articol.

  Pesta porcină africană este una dintre problemele care se află în atenția autorităților în această perioadă. Cu toate acestea, doctorul Mureșan Eugen Liviu, purtătorul de cuvânt al Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Satu Mare, spune că nu sunt motive de îngrijorare, întrucât pe teritoriul din România și implicit al județului Satu Mare nu au fost identificate animale bolnave.

  Din fericire așadar, conform datelor furnizate de Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Satu Mare, în ceea ce privește răspândirea pestei porcine africane, atât la nivel județean, cât și național, nu s-au constat cazuri. Astfel, atât sănătatea acestor animale, cât și economia națională pe acest segment privind exporturile de carne de porc, nu sunt puse în pericol.

  Rareș Jucan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare