More

    Șoferul erou din Satu Mare care a salvat zeci de vieți

     

    sofer1

     

    Prezența de spirit dar și experiența șoferului sătmărean aflat la volanul autocarului Fanny lau transformat pe acesta în erou. Acesta a salvat viețile zecilor de pasageri aflați în autocar în momentul teribilului accident produs miercuri seară lângă Dej.

    Ce spune firma care deține autocarul?

    Prin intermediul unui comunicat de presă, compania Fanny îi asigură pe cei răniți de tot sprijinul, transmite gânduri bune pentru tânărul aflat în stare gravă și evidențiază faptul că experiența șoferului sătmărean aflat în acel moment la volanul autocarului a salvat viețile pasagerilor din interior.

     

    sofer2
    ”Ne pare teribil de rău pentru nefericita întâmplare și îi asigurăm pe călătorii răniți de întregul nostru suport. Dacă le putem fi de folos în vreun fel, îi încurajăm să ne contacteze. Suntem îngrijorați și de soarta tânărului care a produs acest grav accident rutier. Ne rugăm lui Dumnezeu pentru sănătatea sa. Considerăm că experiența șoferului nostru a fost hotărâtoare pentru siguranța pasagerilor din autobuz. Prezența sa de spirit a făcut ca nicio persoană din autocar să nu sufere răni grave”, se arată în respectivul document.

    Cod Roșu

    Elicopterul SMURD

    Pe Stadionul Municipal Dej a fost solicitat și un elicopter SMURD, pentru a-l transporta pe șoferul autoturismului la un spital de specialitate.
    Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE