More


  Tânără rănită într-un accident în Oaș. Patru ambulanțe au fost solicitate

  - Advertisement -

  accident

  O tânără a fost rănită într-un accident rutier produs ieri după-amiază în localitatea Pășunea Mare, din Țara Oașului. Patru ambulanțe au sosit la fața locului.

  În data de 11.07.2017, în jurul orei 14:15, poliţiştii rutieri negreşteni au intervenit la un eveniment rutier produs în localitatea Păşunea Mare.

  În fapt, o femeie de 48 ani din Coca, conducând un autoturism pe strada Mujdeni, pe fondul neacordării priorităţii de trecere a intrat în coliziune cu un  autoturism condus de o tânără de 23 ani din localitatea  Scăpău, judeţul  Mehedinţi, care se deplasa pe drumul prioritar, respectiv pe  strada Principală.

  În urma evenimentului a rezultat avarierea celor două autovehicule şi vătămarea corporală uşoară a  unei tinere de 24 de ani,  din localitatea Scăpău, judeţul Mehedinţi, pasageră în autoturismul care se deplasa pe drumul prioritar.

  Cei care au raportat cazul au cerut patru ambulanțe spunând că, de fapt, este vorba despre patru răniți. În celșe din urmă toate persoanele implicate în accident, patru la număr, au fost aduse la Urgențele Spitalului județean pentru investigații medicale.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare