More


  VIDEO. Adolescentul dispărut, găsit mort. Tineri sătmăreni, suspecți

  - Advertisement -

  adolescentAdolescentul de 16 ani, din Sighet, dispărut sâmbătă seara în Ocna Șugatag, a fost găsit mort. Un echipaj al poliției de frontieră a identificat, cu ajutorul camerei cu termoviziune, trupul neînsuflețit plutind pe un lac aflat la 200 de metri de cabana în care a fost văzut ultima dată.

  Chiar dacă ancheta nu se îndreaptă, deocamdată, sper o posibilă crimă, părinții și rudele băiatului spun că Adrian Vida a fost omorât.

  Tatăl băiatului spune că Adrian nu avea dușmani și că era de omenie. Mătușa lui Adrian, în schimb, este convinsă că nepotul eu a fost ucis. 

  “Suntem disperați. Că a fost omorât. Altceva nimic. Că e bătut.”

  Printre suspecți se află și un grup de tineri din județul Satu mare care se aflau, sâmbătă seara, la Ocna Șugatag. Din cauze încă neelucidate, între grupul în care se afla Adrian și cel al sătmărenilor a izbucnit un conflict. Încă nu este clar dacă s-au și bătut.

  Cert Este că sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, Adrian Vida a ieșit din cabana în care erau cazați. Unii spun că ar fi dorit să iasă să se scalde, alții că s-ar fi îndreptat spre un alt grup din Sighet unde era sărbătorit un majorat. Cert este că nu s-a mai întors.

  Ca să ajungă la grupul unde era sărbătorit majoratul, Adrian trebuia să treacă pe lângă grupul sătmărenilor. Familia lui Adrian spune că băiatul a fost bătut.

  Polițiștii continuă cercetările și nu exclud nicio variantă.

  Adrian ar fi împlinit 17 ani săptămâna viitoare.

  Sursa video: http://www.digi24.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img