More


  VIDEO&FOTO. Doctorul cu o mie de copii. Este sătmărean

  - Advertisement -

  muncean8

  Cel mai cunoscut medic ginecolog din Satu Mare a postat joi pe o rețea de socializare o fotografie de revistă. Mircea Muncean a ținut în brațe cinci copilași superbi care, la numai câteva zile, zâmbesc deja la poze.

  Ieri medicul atins 1.000 de nașteri la clinica pe care o conduce. A făcut zeci de familii fericite și, an de an, în jurul datei de 1 iunie îi sărbătoreste pe toți copiii născuți la clinică dar și pe părinții acestora.

  ”Azi e o zi specială pentru noi! Am avut a 1000-a naștere de când funcționăm! Ne bucurăm că am putut face atâtea familii fericite și mulțumesc întregii echipe Gynoprax pentru ajutor și tuturor pacientelor care au avut încredere în noi! La mulți ani tuturor!!!”, este masajul medicului Mircea Muncean. 

  Copilul cu numărul o mie este o fetiță, o cheamă Ilinca, și este primul copil al familiei Cadar din Satu Mare. A venit pe lume prin naștere naturală, a avut la naștere peste 3 kg, a primit nota 10 la naștere și este un copil sănătos.

  La scurt timp s-a născut primul copil din următoarea mie. Este vorba despre Iris, al 1001-lea copil născut la Gynoprax, însă primul născut în familia Mercea-Negrea Mihai și Teodora. Iris a venit pe lume în urma unei operații de cezariană, având 3,2 kg și primind nota 10 la naștere.

  Tuturor, GNV le dorește să crească mari, sănătoși și deștepți, iar părinții și noi toți să ne putem bucura de ei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Pierdut sac…

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare