More


  VIDEO&FOTO. Sătmăreanul erou, șoferul care a salvat zeci de vieți. Experiența, hotărâtoare

  - Advertisement -

   

  SOFERUL

  Prezența de spirit a șoferului sătmărean aflat la volanul autocarului Fanny l-a transformat pe acesta în erou. Acesta a salvat viețile a zecilor de pasageri aflați în acel moment în autocar.

  Prin intermediul unui comunicat de presă, compania Fanny îi asigură pe cei răniți de tot sprijinul, transmite gânduri bune pentru tânărul aflat în stare gravă și evidențiază faptul că experiența șoferului sătmărean aflat în acel moment la volanul autocarului a salvat vieșile pasagerilor din interior.

  ”Ne pare teribil de rău pentru nefericita întâmplare și îi asigurăm pe călătorii răniți de întregul nostru suport. Dacă le putem fi de folos în vreun fel, îi încurajăm să ne contacteze. Suntem îngrijorați și de soarta tânărului care a produs acest grav accident rutier. Ne rugăm lui Dumnezeu pentru sănătatea sa. Considerăm că experiența șoferului nostru a fost hotărâtoare pentru siguranța pasagerilor din autobuz. Prezența sa de spirit a făcut ca nicio persoană din autocar să nu sufere răni grave”, se arată în respectivul document.

  Accidentul s-a produs ieri seară în localitatea Câțcău, din cauza unui șofer din Zalău, care a adormit la volan și a intrat pe contrasens, unde a acroșat un camion și mai apoi autocarul Fanny, al cărui șofer a tras în șanț. În urma accidentului 8 persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.


  sursa foto&video: dejeanul.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare