More


  Voltaj și Alexandra Ungureanu capete de afiș la Zilele Orașului Tășnad

  - Advertisement -

  voltaj

  Așa cum ne-am obișnuit, în ultimii ani nu e sfârșit de săptămână în județ fără ca vreo localitate din județ să nu fie în sărbătoare.

  Așa se va întâmpla și în ultimul sfârșit de săptămână din iulie când tășnădenilor și nu numai lor li se pregătește un eveniment deosebit.

  E vorba despre Zilele Orașului Tășnad la care capete de afiș vor fi Alexandra Ungureanu și trupa Voltaj.

  Evenimentul beneficiază de o pagină proprie de promovare pe facebook și este organizat de Consiliul Local al Orașului Tășnad, Primăria Orașului Tășnad şi Casa de Cultură a Orașului Tășnad.

  Iar în textul de prezentare se arată că evenimentul promovează valorile culturale și tradițiile locale precum și pe cele naționale, reunind și implicând an de an, comunitatea locală și invitați din țară și din străinătate la manifestări culturale, artistice și sportive.

  ”Zilele Orașului Tășnad au ca scop principal reunirea vieții culturale a localității într-o manifestare cu diverse acțiuni, care marchează momente importante de istorie și ilustrează tradițiile locale, bogăția manifestațiilor artistice, educative, sportive și de divertisment agreate de comunitatea locală și oferă o paletă largă de opțiuni de participare la evenimente, în care se regăsesc toate categoriile sociale ale comunității locale.” mai precizează organizatorii.

  Alexandra Ungureanu și Crush vor urca pe scenă sâmbătă 29 iulie de la ora 22 în vreme ce Voltaj va încheia petrecerea cu un concert programat duminică 30 iulie de la ora 22.

  Nu vor lipsi momentele surpriză dar și o Gală a celor mai îndrăgite șlagăre din opere , operete și musicaluri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img