More


  Atac în stil mafiot la Ardud. Focuri de armă pentru o gagică

  =

   

  foc de arma1

  Atac în stil mafiot la Ardud cu focuri de armă.Un tânăr de 21 de ani a fost atacat în propria locuință de alți doi tineri. Agresoriii l-au lovit pe tânăr în cap cu mânerul pistolului și ar fi tras cel pușinîn foc de armă în casă. Totul scandalul s-a produs din cauza unei fete. 

  La fața locului s-a deplasat o echipă complexă cu polițiști de la Criminalistică, de la Judiciar dar și din Ardud pentru cercetarea cazului. În acest moment (2 august, ora 23.50), sunt luate declarații de la părțile implicate.

  Aceleași surse judiciare susțin pentru GNV că la mijloc ar fi vorba despre o fată. Atacatorii, tineri și ei, s-ar fi întors acasă din străinătate și ar fi aflat că prietena unuia dintre ei s-ar fi cuplat cu tânărul de 21 de ani, victima din această seară.

  foc de arma2

  Astfel că, cei doi, au intrat în casa victimei, l-ar fi lovit pe tânăr cu patul pistolului la nivelul capului și ar fi tras cel pușin un foc de armă.

  Polițiștiști fac cercetări dacă atacatorii aveau dreptul de a purta armă la ei și încearcă să stabilească împrejurările în care s-a desfășurat atacul. Cert este că la mijloc este vorba despre o fată.

  Mâine dimineață vom reveni cu alte amănunte.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img