More


  Interpretul pop Rareș Jucan împlinește azi 23 de ani

  =

  Rareș Jucan este un nume care intră din ce în ce mai profund în conștiința sătmărenilor și nu numai. El cântă, scrie melodii, produce piese în studio și este printre cei mai tineri colegi jurnaliști de la Gazeta de Nord-Vest. La ceas aniversar, Rareș a ținut să dea un „refresh” tradiției și nu numai să primească, ci să împărtășească chiar el, câteva gânduri bune.

  15202668_232775307151804_5740341108811872091_n

  “De obicei, în ultima vreme, urez oamenilor dragi trei lucruri atunci când își serbează zilele de naștere. Primul ar fi sănătatea – genul acela de sănătate pe care să o poți aprecia cu adevărat înainte să nu o mai ai. Al doilea este relații “rezonante” – așa cum îmi place mie să le numesc, adică binecuvântarea de a avea mereu în jur oameni cu care să poți purta discuții extraordinare până târziu în noapte, fiind pe aceeași lungime de undă. Al treilea este abundența pe toate planurile – de la cea culinară, până la cea financiară, care îți redă libertatea totală, așa cum este construită societatea în aceste vremuri.

  Apoi, cu această ocazie, vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor din “rezonanța” mea, celor care îmi urmăresc activitatea artistică și mă susțin. Proiectul #memories continuă, urmează curând să lansez un videoclip proaspăt și avansat ca tehnologie în cadrul acestui proiect, care va fi disponibil online, iar pe viitor – multe, multe surprize.” – a spus artistul sătmărean Rareș Jucan

  Untitled

  Secvență foto din noul videoclip, care va fi lansat curând  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img