More


  Crima de la Peleșu Mare. Presupusul criminal s-a predat

  =

   

  arestat

  Presupusul autor al omorului de la nunta din Peleșu Mare, petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a predat astăzi poliției.

  La data de 03.09.2017, la ora 01.45, IPJ Satu Mare a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că la căminul cultural din localitatea Peleșul Mare, comuna Lazuri, la un eveniment în familie, s-a produs o altercație în urma căreia o persoană a suferit leziuni. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției Rurale Satu Mare care a stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, iar victima agresiunii, un bărbat de 32 de ani din Peleș a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare cu multiple fracturi și traumatisme și care, după aproximativ două ore, a decedat.

  S-a constituit o echipă complexă de cercetare, care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit faptul că victima, implicată în altercație, a fost ulterior acroșată de un autoturism în timp ce se deplasa pe partea carosabilă.

  Polițiștii au identificat conducătorul autoturismului bănuit de comiterea accidentului rutier, ca fiind un tânăr de 25 de ani din Botiz, aflat și el la acel eveniment și care ar fi părăsit ulterior locul accidentului.

  Sub presiunea cercetărilor efectuate  de poliţiştii sătmăreni,  în cursul zilei de astăzi, bărbatul de 25 de ani din Botiz s-a prezentat la sediul I.P.J. Satu Mare, aflându-se în prezent în custodia poliţiei pentru audieri şi pentru continuarea procedurilor de urmărire penală, cercetat fiind sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img