More  EXCLUSIV VIDEO. Muncitorii care lucrează la Podul Decebal, la un pas să se ia la bătaie

  - Advertisement -

  scandal muncitori Podul Decebal1

  În loc să-și vadă de treabă și să muncească, să termine mai repede lucrarea, muncitorii firmei care lucrează sub Podul Decebal, aceeași care lucrează și desupra podului, au fost cât pe ce să se ia la bătaie.

  Din imaginile suprinse luni de un cititor al Gazetei de Nord-Vest se vede foarte clar cum un muncitor al acestei firme, din motive doar de el știute, era foarte nervos pe un coleg de-al său. Astfel că, timp de câteva minute, muncitorul cu pricina nu a muncit absolut nimic ci a vociferat într-una arătându-și în fel și chip nervozitatea, dar nu l-a lăsat nici pe colegul său să muncească.

  Nici ceilalți colegi, care foarte probabil încercau să-l îmbuneze pe cel supărat, nu prea s-au omorât cu lucrul. Nici măcar omul care părea șeful nu a reușit să-l calmeze pe muncitorul scos din minți.

  Dacă ar fi la fel de nervoși și pe muncă, dacă ar fi muncit cu același nerv cu care se ceartă, probabil că lucrăile la Podul Decebal, fie că vorbim de cele de dedesubt, fie de cele de deasupra, ar fi fost terminate. Așa, însă, cu nervi au rămas doar sătmărenii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts