More  Festivalul Internațional Zilele Muzicale Sătmărene, Ediția 40. Programul complet

  - Advertisement -

  Festivalul Internațional “Zilele Muzicale Sătmărene” a ajuns la ediția cu numărul 40. În cadrul conferinței de presă care a avut loc la Filarmonica Dinu Lipatti din municipiul Satu Mare a fost prezentat programul acestui eveniment atât de așteptat de publicul sătmărean iubitor de muzică.

  Directorul general al Filarmonicii Dinu Lipatti, dr. Rudolf Fatyol, a prezentat exhaustiv programul Festivalul Internațional “Zilele Muzicale Sătmărene”, care se va desfășura în perioada 28 septembrie – 26 octombrie 2017.

  Zilele Muzicale Sătmărene, Ediția 40

  “Prima ediție a festivalului a avut loc în 1977. Sunt onorat că din cele 40, 27 de ediții au fost pregătite și prezentate în această formulă. Vor fi prezenți anul acesta invitați de excepție, printre care Corul Madrigal din București, Budapest Saxophone Quartet, Alexei Nabioulin din Rusia, alături de mulți alții. Anul acesta, festivalul va fi prezent în mai multe municipii din județ – Carei, Negrești-Oaș și bineînțeles, Satu Mare.” – a declarat directorul general al Filarmonicii Dinu Lipatti, dr. Rudolf Fatyol

  Programul complet al evenimentului poate fi consultat mai jos.

  12345

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts