More


  FOTO. Unul dintre cei mai buni polițiști sătmăreni. ”Eroul” scandalului de la Ambulanță

  - Advertisement -

  mona1

  Șeful IPJ Satu Mare, Sorin Daniel Stan a spus astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că unul dintre cei mai buni polițiști din județ este Raul Mona. Este vorba despre același polițist care a fost filmat în curtea Serviciului de Ambulanță (SAJ) Satu Mare, îmbrăcat în uniformă de serviciu, în timp ce avea o dispută, verbală și fizică, cu soția sa, asistentă la această instituție.

  IPJ l-a felicitat recent pe Raul Mona pentru un caz de pe podul Decebal când a tras un foc de armă pentru prinderea unui şofer infractor.

  “E un poliţist care şi-a execitat atribuţiile de serviciu aşa cum ar trebui să şi le exercite toţi poliţiştii. A avut atitudine, a avut prezenţă, a fost felicitat la vremea respectivă pentru modul în care a acţionat. Îmi place să cred că e o atitudine pe care toţi poliţiştii de la nivelul Inspectoratului o au sau o vor deprinde în timpul cel mai scurt“, a mai precizat şeful IPJ Satu Mare.

  mona2

  Cu aceeași ocazie, însă, șeful IPJ a spus că, pentru acel episod din curtea Ambulanței, Raul Mona fiind cercetat disciplinar, precizând că în momentul respectiv era în afara programului de serviciu.

  “Ancheta este în curs de finalizare. Nu avem încă toate elementele. Pot să vă spun că e regretabil şi nu tolerăm astfel de fapte. Nouă nu ne fac cinste. Colegul nostru este colegul care a avut atitudinea pe pod când s-a tras focul de armă. Este acelaşi poliţist. Una caldă, una rece. E problema pe care singur şi-a creat-o, a fost în afara orelor de serviciu, nu ne onorează, nu tolerăm astfel de fapte, motiv pentru care am dispus corpului de control intern verificări. La final se vor lua măsurile legale”, a declarat Sorin Stan.

  raul

  În urma cu mai bine de trei săptămâni, GNV publica, în exclusivitate, imagini filmate cu Raul Mona în curtea Ambulanței, unde se vede clar că și-a agresat soția solicitându-i să/i spună cui aparține un anume număr de telefon găsit în celularul femeii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img