More


  PNL vrea eliminarea ajutorului social și stoparea creșterii salariului minim

  - Advertisement -

  pnl

  Partidul Național Liberal are în vedere o toamnă foarte bogată atât din punct de vedere a acțiunilor politice, cât și a propunerilor legislative ce vor fi făcute în Parlamentul României. Toate acestea au fost prezentate ieri, în cadrul unei conferințe de presă, de președintele Organizației Județene PNL Satu Mare, viceprimarul Adrian Albu, și deputatul PNL de Satu Mare, Romeo Nicoară.

  În cuvântul său, Romeo Nicoară a arătat că, propunerile legislative ce vor fi făcute de parlamentarii PNL vor fi foarte diversificate. Dintre toate, cea mai importantă ar fi cea referitoare la eliminarea ajutorului social pentru beneficiariicare refuză un loc de muncă conform pregătirii lor. De asemenea, se mai are în vedere interzicerea traseismului politic, două tutiri la alegerile locale, înființarea votului electronic sau redevențe mai mari pentru UAT-uri în cazuri unor explorări minerale.

  Din punct de vedere politic, Romeo Nicoară spune că în această toamnă, pe lângă cea deja depusă, pe justiției, vor mai fi depuse alte trei moțiuni simple de cenzură și anume pe educație, sănătate și transporturi. Acesta a mai declarat că se are în vedere ca, până la finele acestui an, să fie depusă o moțiune de cenzură împotriva Guvernului.

  În continuarea conferinței de presă, Adrian Albu a mai prezentat și alte inițiative ale PNL printre care trecerea, la cerere, în patrimoniul UAT-urilor a unor clădiri și terenuri aflate în proprietatea unor instituții de stat, ceșterea cotelor defalcate date primăriilor și consiliilor județene dinimpozitul pe profit, stoparea creșterii salariului minim pe economie sau scăderea taxelor pe muncă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img