More


  Sirenele vor suna din nou la Satu Mare

  - Advertisement -

  sirena

  Începând cu luna august a.c. în prima zi de miercuri a fiecărei luni, în intervalul orar 10.00 – 11.00, vor fi acționate sirenele de alarmare publică existente la nivel național.

  În   toate   județele   țarii   vor   avea   loc   exerciții   pentru   verificarea   funcționării mijloacelor de alarmare a populației, în vederea centralizării permanente a datelor privind   starea   de   operativitate   a   echipamentelor   de   înștiințare, avertizare și alarmare, precum și pentru pregătirea continuă a autorităților administrației publice locale.

  Astfel, miercuri, 6 septembrie 2017, în intervalul orar 10.00 – 11.00 sirenele de pe raza județului nostru vor suna din nou. Aceste exerciții vizează verificarea echipamentelor care pot fi acționate în mod centralizat (simultan) și a celor cu acționare locală.

  Prin modul de acționare al mijloacelor tehnice de alarmare există posibilitatea de a crea disconfort în spațiul public, motiv pentru care asigurăm cetățenii că astfel de exerciții periodice sunt necesare și eficiente.

  Precizăm faptul că este vorba de un exerciţiu şi îndemnăm cetăţenii să nu intre în panică.   ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img