More


  Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, un succes. 16 angajați pe loc, 124, selectați pentru interviu

  - Advertisement -

  La Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți care s-a desfășurat în această dimineață, au participat 750 de persoane in căutarea unui loc de muncă din care 16 au fost angajate în ziua bursei. Din chestionarele completate de către agenții economici a rezultat faptul că 124 de persoane au fost selectate in vederea participării la interviu pentru angajare, transmite conducerea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare (AJOFM).

  Cu ocazia bursei, AJOFM Satu Mare a pregătit două standuri speciale, unul pentru ucenicia la locul de muncă unde s-au prezentat facilitățile de care vor beneficia atât angajatorii cât și persoanele care doresc să urmeze un program de ucenicie. Cel de al doilea stand a prezentat oferta cursurilor de calificare pe care AJOFM Satu Mare le derulează în anul 2017. De asemenea, s-a prezentat și oferta locurilor de muncă din Uniunea Europeană prin standul realizat de reprezentantul Eures.

  ,,Considerăm ca această bursa a fost de un real folos atât pentru agenții economici participant, cât si pentru tinerii absolvenți, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, sau care doresc să-și schimbe profesia. AJOFM Satu Mare va răspunde cu promtitudine la orice solicitare a agenților economici de a organiza noi burse care să le permită acestora să-și gasească forța de muncă de care au nevoie”, se arată într-un comunicat emis de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img