More


  Campanie umanitară la Asociația Castelul lui Erhard din Satu Mare

  - Advertisement -

  „One group, one Spirit” este sloganul folosit de angajații unei companii din Satu Mare, nu doar în cele opt ore de lucru, ci și inafara serviciului.

  Solidari copiilor care frecventează Asociația Castelul lui Erhard, au inițiat o campanie umanitară sub deviza „Toți copiii au dreptul la o șansă pentru o viață mai bună” . La Castel vin copii diagnosticați cu Autism, Asperger si ADHD. Aici au parte de terapie, jocuri si toată dragostea necesară pentru a se dezvolta armonios și a depăși barierele impuse de diagnostic.

  Campania nu a rămas fară ecou, artiști și sportivi de renume, dar și oameni simpli s-au alăturat acestui proiect. Cu sprijinul lor, pe o rețea de socializare a inceput o licitație caritabilă. Sătmăreanul Florin Gardoș a donat campaniei tricoul său de la Southampton, FCSB este din nou alături de copiii din Satu Mare prin ofițerul de presă Cătălin Făiniș, voluntarii au intrat in posesia tricoului lui William De Amorim semnat de mai mulți jucatori,  Alexandru Băluța de la CSU. Craiova a trimis un tricou semnat de el și colegii lui de echipa. Binecunoscutul Mihai Mărgineanu cu sprijinul angajaților de la teatrul Nottara a donat o chitară clasică cu autograf pentru licitație. „Bestii” în ring și cușcă, luptătorii Andrei Stoica si Mariș Ciprian au dat dovadă de empatie și au demonstrat ce înseamnă cu adevărat să fii campion. După doar o zi de la startul licitației, pentru mânușile oferite de cei doi s-a ajuns la suma de 1000 de lei, respectiv 170 de euro. Pe pagina oficială a Asociației Castelul lui Erhard există mai multe detalii despre această campanie.

  Prințesele si cavalerii de la castel doresc sa le mulțumească în mod deosebit doamnei Daniela Bocșa, domnilor Razvan Șunea, Bogdan Gomboș și Blaga Lehel, dar nu în ultimul rand tuturor implicați în această campanie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img