More


  “Desculț în parc”, o comedie romantică pentru o seară de duminică

  - Advertisement -

  Secția română a Teatrului de Nord vă invită duminică 22 octombrie 2017, de la ora 19.00, la spectacolul “Desculț în parc” de Neil Simon, regia Laura Moldovan, scenografia Alexandru Radu. Distribuția: Ioana Cheregi, Andrei Stan, Adriana Vaida, Cornel Miron, Vlad Mureșan, Cristian Dan și la saxofon Dorin Petric.

  “Desculț în parc” este o comedie romantică, o lecție de viață în care ne regăsim fiecare dintre noi, despre acceptare, despre dragoste, responsabilități, despre puterea de a dărui și a-l accepta pe cel de lângă noi așa cum este.

  Cu un subiect sensibil, într-o lume în care relațiile de cuplu devin îngrijorător de fragile “Desculț în parc” invită, cu zâmbetul pe buze și pe acorduri sensibile de saxofon, la acceptarea cuvântului IUBIRE, a provocării, a bucuriei de a trăi.

  Spectacolul se joacă în afara abonamentelor.

  DESCULȚ ÎN PARC de Neil Simon; Traducerea: Monica Anastase; Regia artistică: Laura Moldovan; Scenografia: Alexandru Radu.

  Distribuția: Corie Bratter – Ioana Cheregi; Paul Bratter – Andrei Stan; Ethel Banks – Adriana Vaida; Victor Velasco – Cornel Miron; Omul de la telefoane – Vlad Mureșan; Curierul – Cristian Dan; La saxofon – Dorin Petric.

  Durata spectacolului: 2 h, 30 min. (cu pauză).

  Informații și bilete se găsesc la Agenția teatrală (Casa de bilete), str. Horea nr. 6. Telefon: 0261712106; e-mail: agentie.teatruldenord@gmail.com.

  Bilete online pe: https://www.biletmaster.ro/ron/Event/41002072/Descult-in-parc.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img