More  FOTO. Așa arată prima bere la cutie produsă la Satu Mare. Cei ce au băut-o spun că e buna

  - Advertisement -

  Gazeta de Nord Vest prezintă sătmărenilor prima bere la cutie făcută la Satu Mare. Este vorba despre Classic HAB, o bere de fermentație clasică de 30 de zile după o rețetă tradițională.

  Berea este produsă de grupul de firme Sam Mills care a ”resuscitat” la propriu producția de bere din județul Satu Mare. Cei care au bput această bere spun că este foarte bună și o recomandă tuturor sătmărenilor.

  În urmă cu mai bine de un an, Sam Mills a lansat și un alt sortiment de bere fabricat la Satu Mare. Este vorba despre Samberger și se vinde îmbuteliată doar la PET.

  La fel ca și HAB, berea la cutie de Satu Mare, Samburger este o bere blondă cu un conținut de alcool de 4,2% volumetric, cu gust și amăreală plăcută. Berea e obținută prin fermentarea clasică a mustului de bere, fabricat din materii prime de calitate superioară: malț, orz, apă, și aromatizată cu un amestec de hamei și drojdie de bere.

  Pe de altă parte, comercianții din Satu Mare spun că deși este nouă pe piață, HAB este foarte căutată. ”Trece mai bine ca Timișoreana!”, spunea una dintre vânzătoare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts