More


  FOTO. Câine periculos, liber pe stradă. Acum a ucis un câine. Poate ucide și un copil

  - Advertisement -

  Un câine de luptă, desoebit de periculos, umblă singur pe stradă, fără stăpân, deși legea interzice cu desăvârșire acest lucru.  Câinele din rasa Pittbull a ucis cu sălbăticie un câine în zona cimitirului de pe strada Amațiului, însă oricând poate ucide un copil, o bătrânică sau chiar un om matur.

  Administratorul adăpostului de câini Satu Mare, Nicoleta Lontoș, atrage atenția sătmărenilor asupra acestui câine foarte periculos și le cere celor care pot da relații cu privire la proprietarul Pittbulului să anunțe autoritățile.

  „Un PITTBUL/AMSTAFF , zona Amațiului ( lângă Cimitirul privat) atacă zilnic tot ce prinde. De data asta un câine cu proprietar a fost sfâșiat zilele trecute, acesta fiind dus de urgență la un cabinet veterinar unde a fost tratat. Azi noapte, Pitttbulul și-a terminat treaba,  a atacat din nou, sfâșiind câinele cu proprietar, lucru care a dus la deces, acesta fiind vaccinat și sterilizat. Pittbulul umblă liber pe stradă, în voie, fără ca proprietarul să ia măsuri, deși a fost avertizat de zeci de ori… Momentan, câinele decedat va fii supus necropsiei, după care se încep procedurile legale. Acum se caută stăpânul Pittbulului. Cine are informații este rugat să ne scrie în privat”, scrie Nicoleta Lontoș, pe contul de Facebook al Asociației FreeLife.

  Legea prevede că acei câini care sunt considerați periculoși, printre care și cei din rasa Pittbull, pot fi scoși pe stradă doar cu botnițe și doar de către proprietar. În niciun caz nu pot umbla fără stăpână, fără lesă și fără botniță pe stradă.

  Cei care știu ceva despre proprietarul acestui câine periculos sunt sfătuiți să anunțe Poliția sau pe cei de la Adăpostul de Câini Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img