More


  FOTOGALERIE. Accident mortal la Satu Mare. O victimă a decedat, alte cinci, în stare gravă

  - Advertisement -

  Un cumplit accident de circulație, soldat cu cedesul unei persoane și rănorea gravăa altor cinci s-a produs astăzi, în jurul orei 12.30, pe B-dul Lucian Blaga din Satu Mare.

  Astăzi, ISU Satu Mare a fost anunțat despre producerea unui accident, prin coliziunea a două autoturisme, în urma căruia mai multe persoane au rămas încarcerate.

  Una dintre mașini – Opel – a fost condusă de către o femeie, iar cea de-a doua – Volkswagen – de către un bărbat. Mașina Volkswagen a intrat într-un cap de pod, iar mai multe persoane au rămas încarcerate.

  Apelul făcut de o persoană aflată într-unul dintre cele două autoturisme anunța inițial o singură victimă încarcerată, însă alte apeluri primite imediat după acesta anunțau mai multe victime.

  La fața locului au fost dislocate forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu 1 autospecială de descarcerare grea, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 2 ambulanțe SMURD (1 de terapie intensivă și 1 cu echipaj de prim ajutor) și 3 ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.

  Echipajele de intervenție au acționat pentru descarcerarea și resuscitarea uneia dintre persoanele încarcerate, care se afla în stop cardio-respirator, respectiv pentru acordarea primului ajutor medical altor patru victime.

  Din nefericire, o persoană a fost găsită decedată.

  ”În urma coliziunii dintre două autoturisme au rezultat 6 victime. În acest moment 5 victime au fost preluate și transportate la UPU Satu Mare. Din nefericire, o persoană a decedat”, spun pompierii.

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img