FOTOGALERIE. Cine sunt victimele carnagiului de pe Lucian Blaga. Cine e vinovatulPolițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați astăzi., la ora 12.29, despre producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești pe bulevardul Lucian Blaga, în municipiul Satu Mare.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că o conducătoare auto, de 23 de ani, din Satu Mare, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga, astfel că a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla în depășirea acesteia.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului, de 38 de ani, din localitatea Viile Satu Mare, care conducea autoturismul aflat în depășire, vătămarea gravă a unei persoane, de 32 de ani și vătămarea ușoară a altor trei persoane de 28, 39 respectiv 35 de ani, toate aceste persoane se aflau în autoturismul menționat anterior și sunt din aceeași localitate cu șoferul.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts