More


  FOTOGALERIE. Două supermarket-uri noi, deschise în această săptămână. Unul este Lidl. Care e celălalt?

  - Advertisement -

  Două supermarket-uri nou-nouțe vor fi deschise în cursul acestei săptămâni la Satu Mare. Acestea vor fi inaugurate miercuri, 25 octombrie, respectiv joi, 26 octombrie. 

  Unul dintre magazinele ce vor fi inaugurate săptămâna viitoare este mult mediatizatul LIDL. Inițial și-a propus să deschidă pe data de 12 octombrie, însă după o rundă de negocieri cu conducerea Primăriei Satu Mare s-a decis amânarea inaugurării magazinului pentru data de 25 octombrie.

  Magazinul este gata pentru a fi deschis, a fost pusă chiar marfa în rafturi, între timp este aproape finalizat și senzul giratoriu de la Crinul, însă s-a decis ca inaugurarea magazinului să aibă loc pe data de 26 octombrie.

  În schimb, pe data de 25 octombrie va fi deschis un alt supermarket. Este vorba despre Penny, situat pe bulevardul Cloșca, în imediata vecinătate a sensului giratoriu de lângă Liceul ”Eliza Zamfirescu ” (fostul MIU).

  Construcția acestui magazin s-a desfășurat foarte repede, iar în prezent se fac ultimele retușuri, astfel că acest magazin va fi inaugurat și deschis pentru public miercuri, 25 octombrie, de la ora 7.30.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img